Intresserad av hela eller delar av Aspholmen? Välj ort/orter här!

Med hållbarhet på schemat

Ekologisk mat, friskvård och hållbara resor. Under sista veckan i maj handlade det om hållbarhet för oss på Aspholmen Fastigheter.

Förra året genomförde vi på Aspholmen Fastigheter en grön månad i augusti och i maj i år var det dags igen. I år anordnades en hållbarhetsvecka på våra tre kontor i Örebro, Västerås och Uppsala. Under veckan fokuserade vi bland annat på ekologisk mat, friskvård, välgörenhet och hållbara resor i jobbet. Under veckan fanns möjlighet att gå på föreläsning om vattenskyddsområdena i Örebro och energi- och klimatkunskap ”Vett & Watt” i Västerås. Studiebesök hölls även vid Gränby vattenverk i Uppsala och naturreservatet Asköviken i Västerås. 

Alla medarbetare bjöds på ekologisk lunch och uppmuntrades att resa miljövänligt i tjänsten och till jobbet, exempelvis genom att cykla.

Under veckan valde vi att stödja några lokala välgörenhetsorganisationer och skänkte pengar till Ung Företagsamhet och Tegelbrukets sommarkollo i Örebro, Västerås Stadsmission samt Uppsala Stadsmission.

– Det var roligt att se vilket stort engagemang det fanns hos personalen under hållbarhetsveckan, säger Anders Larsson, lokal hållbarhetssamordnare i Uppsala.

Skriv ut
Miljödiplomerade
och Green
Building Partner

Örebro
Box 1824, 701 18 Örebro
Besöksadress: Rörvägen 1, 3 tr
Telefon: 019-27 65 00
Epost: orebro@aspholmenfastigheter.se

Västerås
Stansargränd 2, 721 30 Västerås
Besöksadress:
Kopparlundsvägen 10
Telefon: 021-10 54 60
Epost: vasteras@aspholmenfastigheter.se

Uppsala
Kristallen, 754 51 Uppsala
Besöksadress: Axel Johanssons gata 6

Telefon: 018-60 66 60
Epost: uppsala@aspholmenfastigheter.se